diumenge, 2 de maig del 2010

Com hem de comportar-nos quan estem a classe

Els alumnes han de tindre en compte una sèrie de punts imprescindibles per a saber tindre un comportament adequat en classe.

  • En primer lloc, no hauríem d'oblidar que l'institut no és un hobbie, sinó una institució educativa on el més important que res és el respecte. Tant els alumnes com els professors han de mostrar un to respectuós per a comunicar-se i respectar els torns de paraula. Sempre ens han ensenyat que per a parlar hem d'alçar la mà i contestar quan el professor et dóna el torn de paraula. No haura que parlar amb els companys mentres el professor esta explicant el temari, ja que es de mala eduació.
  • En segon lloc, es tendrà en compte l'assistència i la puntualitat a classe. La puntualitat es un dels punts més importants, ja que si arribes tard interumpeixes l'explicació del professor i provoques la desconsentració dels companys. Alguns professors que tenen en compte l'assistència a la seua classe, a l'hora de fer l'exam, si tens moltes faltes, te dret a no fer-t'ho.
  • Una altra idea important, seria la utilització dels aparells electrònics. Dins d'este punt també caldria introduir el “no fumar”, ja que tant la utilizació d'aparells electrònics i fumar en centres eduatius queda totalment prohibit.
  • Per últim, seria el tema de la vestimenta. Hem de triar adequadament la vestimenta que portarem en el dia a dia per a donar una bona impressió. Els alumnes han d'oblidar completament l'opció de portar ulleres de sol, biones, gorres, mini faldes, camisetes curtes...ja que no ens hem d'oblidar que estem en un lloc educat. En aquest punt podriem afegir el tema de la higiene, el qual pot arribar a crear una situació incomoda i desagradables per a les persones que es troben al voltant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada