dimarts, 13 d’octubre del 2009

L'AMOR ÉS TROBAR LA FELICITAT AL COSTAT D'ALTRA PERSONA


Moltes vegades ens preguntem que és l'amor, però de veritat ho sabem?
L'amor podriem dir que és això que sentim per una persona, allò que sents al estar al costat de eixa persona que sents que realment et fa feliç i que sents que es eixa persona amb la que vols estar.
No podem trobar una definició concreta a la paraula amor, ja que cada persona te una definició diferent.
Cadascun té la seua propia definició segons els sentiments que sents dins del teu cor. L'amor en molts moments de la teua vida et fa perdre el temps pensant en eixa persona en cada moment, en eixe sentimet que sents cap a ella. No sents opinions de ningú ni fas cas de cap comentari .

També ens podem trobar que n'hi han diferents tipus d'amor com el que sents cap a una persona, l'amor familiar, l'amor entre amics...

Sincerament, es podria viure en aquest món sense amor?
No crec que una persona puga viure sense amor, perquè sense amor no hi hauría món.



Sempre és veu a l'amor con una condició de la vida fantàstica, però no sempre és positiu.


La pèrdua de l'amor a vegades ens fa sentir un dels dolor més profunds. Però mai deberiem d'oblidar que darrere d'un amor ve un altre, fin trobar eixe amor que realment morira per tu.



Penseu que l'edat en l'amor es un estorb?
Sincerament, hi han persones que pensen que l'edat no es cap inpediment en l'amor, perquè quan dues persones s'estimen, no importa res més. À pesar de tot l'amor es un medí lliure, que tot el món pot tindre, tant grans com menuts.

Podriem dir qué la dona ama amb més intensitat que l'home?
Pense que no podriem opinar sobre aquesta qüestió, ja que no podem mesurar com o amb quina intensitat amen o ens estan aman. Està clar que l'home por sentir igual o més que la dona, però avui en dia sabem que la dona te més sensibilitat que els homes.


Hi han persones que donen tot per l'amor. Quan s'estimen dues persones no importa res, no importa el obstaculs que tingan pel mig.

Tot el món sap que si no ets correspongut en l'amor es una dels pitjor sentiments que et pots trobar al llarg de la vida.




En definitiva de tot això, podriem dir que l'amor es un mitjà imprescindible per a la vida de les persones, veritat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada